+46705709820 info@vardego.se

Om Vardego – opartiska värderingspersoner 

Värdera dina tillgångar med Vardego.se, din partner för opartiska värderingar i Sverige. Specialister på att noggrant bedöma värdet av en mångfald tillgångar som fordon, båtar, maskiner, och mer, Vardego.se står ut med sin kompetens.

Genom att anlita en opartisk värderingsman från Vardego, säkerställer du en rättvis bedömning baserad på marknadstrender och objektiv analys. De följer strikta standarder och riktlinjer, vilket garanterar att du får ett värderingsintyg du kan lita på.

Med ett team av erfarna värderingspersoner och certifierad värderingsman, är Vardego.se där du hittar transparenta och korrekta värderingar.

 

Lennart Dahl – samordnare

Sedan 2020 är Lennart Dahl partner i Vardego som opartisk värderingsperson med att värdera bolag för försäljning eller generationsskifte samt konkursbon, (både hela företag som lager, maskiner och inventarier). Lennart utför även värdering inventarier, maskiner, båtar, personbilar och entreprenadmaskiner. Lennart har ett förflutet inom bygg och fastighet och är ingenjör och marknadsekonom. Lennart har lång erfarenhet av flera branscher som rådgivare och konsult och har drivit upp bolag i olika branscher i egen regi och på uppdrag.

Våra värderingspersoner och sakkunniga specialister för opartisk värdering


Uppdragförfrågan skickas till Info@vardego.se

Michael Luft
Värderingsperson  Varno AB
Tel. 0708-20 21 13
E-post:
michael.luft@varno.se

Lennart Dahl
Värderingsperson  – samordnare Vardego
Tel.
070-570 98 20
E-post: 
lennart@comitus.se 

Martin Waktel
Värderingsperson
Tel.
070-6116418
E-post:
martin.waktel@vardego.se

Per Witte
Värderingsperson Varno AB
Tel.
070-9279674
E-post:
per.witte@varno.se

Stefan Sahlberg
Mellan och norra Sverige
Tel. 0709-46 41 19