+46708202113 / +46705709820 info@vardego.se

Värderingspersoner


Gör din förfrågan på värdering enligt formuläret nedan.

Michael Luft
Värderingspers och samordnare
Tel. 0708-20 21 13
E-post: ml@nilu.se

Lennart Dahl
Värderingspers och samordnare
Tel. 070-570 98 20
E-post: lennart.dahl@vardego.se 

Stefan Sahlberg
Värderingspers i mellan och norra Sverige
Tel. 0709-46 41 19

Peter Wängströn
Värderingspers i södra och östra Sverige
Tel. 0705-31 75 44

Carl Luft
Värderingspers i mälardalen, Stockholm
Tel. 0707621005

Rickard Dahl
Värderingspers i västra Sverige, Göteborg
Tel. 0736401584

Vardego är ett varumärke (TM) med partnerföretagen – Nilu AB och Comitus AB

Vardego erbjuder opartiska besiktningar och värderingar med värderingspersoner som valt att arbeta under varumärket vardego.

Värderingspersoner och värderingsmän är experter inom att bedöma värdet på olika typer av tillgångar och egendomar. De kan vara till hjälp vid en mängd olika situationer, från försäljning och köp av egendomar till arvsskiften och skatterelaterade frågor.

Vardego.se är en ledande värderingsfirma som erbjuder professionella tjänster för värdering av tillgångar och egendomar. Deras team av erfarna och certifierade värderingsmän har lång erfarenhet av att bedöma olika typer av tillgångar och egendomar, från företag, inventarier, utrustning, lager, maskiner, fordon, samlarbilar, båtar och byggprojekt.

Vardego.se har en transparent och opartisk process för värdering som följer de senaste standarderna och riktlinjerna. De strävar efter att ge sina kunder en rättvis och korrekt bedömning av deras tillgångars värde, baserat på objektiva faktorer som marknadstrender, tillstånd och andra relevanta faktorer.

Vardego.se är en av de mest pålitliga och respekterade värderingsfirmorna i Sverige. Genom att välja Vardego.se kan du vara säker på att du får en opartisk värdering från erfarna och pålitliga värderingsmän.

Så om du behöver en värderingsperson eller värderingsman för att bedöma värdet på dina tillgångar eller för att bistå vid en försäljning eller arvsskifte, välj Värdego.se för högsta kvalitet och pålitlighet. Besök deras hemsida för mer information om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig.

Ingående Värderingspersoner

organiseras via något av partnerföretagen som uppbär ansvarsförsäkringar och är registrerade aktiebolag med F-skatt och momsregistrerade.

Postadress Nilu AB Orgnr 556818-5853

Rävsal 158

442 93 Kareby

Postadress Comitus AB Orgnr 556533-2466

Portsidemarina Knähammar 325 

451 95 Uddevalla 

Skicka förfrågan 

Här börjar du för kostnadsförslag och efter vårt svar kan du beställa en fullständig värdering.

9 + 10 =

Villkor

Våra snabba värderingsutlåtanden, genom telefon eller e-post, syftar till att ge en snabb och generell vägledning för frågeställaren och bygger på av frågeställaren erhållen information. För fullständig opartisk värdering på Vardegos dokument krävs vanligtvis fysisk besiktning på plats (om möjligt) och att berörda parter tillfrågas. För innehållet i våra utlåtanden ansvaras bara gentemot frågeställaren.