+46705709820 info@vardego.se

Värdering båtar

Vi värderar båtar för tull, ägarskifte, skilsmässa  värderas både för företag, myndigheter och privatpersoner.

Värdering båtar – Båtvärderingar

I en värld där båtens värde kan fluktuera kraftigt beroende på faktorer som ålder, skick och marknadstrender, blir behovet av en professionell och opartisk båtvärdering alltmer essentiellt. Vardego erbjuder just detta – en objektiv värdering genom erfarna värderingspersoner som förstår marknadens dynamik och värderar din båt baserat på aktuell ortsprismetodik.

Våra tjänster är skräddarsydda för att möta behoven hos såväl båtägare som professionella aktörer som kronofogde, konkursförvaltare och finansinstitut. I situationer av obestånd, skilsmässa, dödsbohantering, eller när en försäkringsvärdering krävs, står våra opartiska värderingspersoner redo att leverera en rättvis och marknadsanpassad värdering.

Att värdera din båt är ett viktigt steg, inte bara för att fastställa dess marknadsvärde men också för att underlätta processer som försäljning, försäkringsärenden eller juridiska uppgörelser.

Med Vardego får du tillgång till en tjänst som är transparent och grundad på branschledande expertis. Vi garanterar en värdering som speglar den verkliga bilden av din båts värde, oavsett dess storlek, ålder eller typ.

Oavsett anledning – oavsett om det gäller en motorbåt eller segelbåt, vid arv, gåva, eller andra situationer där en noggrann och opartisk värdering är avgörande – är våra professionella värderingspersoner här för att ge dig klarhet och säkerhet i värderingsprocessen.

 

Skall båten säljas ?

Anlita en Båtmäklare för förmedling

Båtförmedling för annans räkning i ditt namn erbjudes via BohusYachts.se  som är etablerade sedan 1992 och är medlemmar i Sweboat(branschorganisationen).

 

Skicka förfrågan 

Här börjar du för kostnadsförslag och efter vårt svar kan du beställa en fullständig värdering.

11 + 13 =

Villkor

Våra snabba värderingsutlåtanden, genom telefon eller e-post, syftar till att ge en snabb och generell vägledning för frågeställaren och bygger på av frågeställaren erhållen information. För fullständig opartisk värdering på Vardegos dokument krävs vanligtvis fysisk besiktning på plats (om möjligt) och att berörda parter tillfrågas. För innehållet i våra utlåtanden ansvaras bara gentemot frågeställaren.